Sidor

fredag 20 februari 2015

Garmin 920 xt

Jag vann ju såklart ingen klocka i Runners World's tävling så jag bestämde mig för att jag skulle köpa en. Jag har kollat pricerunner noga för att se vart den kostar minst och ifall priset verkar vara på väg ner. Igår bestämde jag mig. Nu ska jag ha den!

Det var outdoorexperten som låg bäst till prismässigt tillsammans med två andra företag, men av någon anledning valde jag just dem. Kl 08:47 igår fick jag kvitto på min beställning. Kl 11:49 får jag besked om att klockan är skickad och idag kl 13:38 får jag SMS om att jag kan hämta den på mitt utlämningsställe. Snacka om snabba leveranser! Stort plus på det!

Jag hade ju inte riktigt räknat med att jag skulle få den innan helgen, så detta blev ju en mycket positiv överraskning!

Fin-klockan!
Direkt när jag kom hem var jag ju såklart nyfiken på klockan och dess funktioner så jag pillade ur den ur kartongen och satte igång den innan jag skyndade ut till de stackars hästarna som stod ute i snöfallet.

Först var det de vanliga inställningarna som skulle göras. Födelseår, språk, kön, vikt (i pounds???) och längd (i foot???). Jag ville ju såklart inte ha miles, pounds och foot så jag letade efter den inställningen ett bra tag innan jag hittade den. Det borde man väl också ställa in som första inställning kan jag tycka... Men, men det blev ju bra till sist!

När jag var klar med hästarna fortsatte jag att kolla inställningar och annat och har nu kopplat upp den mot datorn så att den nu har nätverket installerat och kan koppla upp direkt mot Garmin Connect så att man inte behöver göra det manuellt.

Skoj skoj. Det går också att göra aktiviteter inomhus som då inte GPS-registreras, vilket är superbra när man kör crosstrainer. Då kan jag ju hålla lite koll på pulsen där också. Dessutom kan jag skapa egna aktiviteter (exempelvis crosstrainer då) ifall de inte redan finns. Det som finns är löpning (inomhus/utomhus), cykel (inomhus/utomhus), simning (Open water/bassäng) och triathlon. Räcker ganska långt:).

Imorgon ska jag nog testa crosstrainern. Det ska ju bli regna hela dagen imorgon (eller kanske mer snö) så det blir ingen utomhusträning iaf. Det blir en bra helg det här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar